V&Zs´98 Bt. 1998-tól végez villanyszerelés szakágban kivitelezést.  
     
 

Működésünk során minden esetben a komplexitásra törekedtünk, legyen szó családi házról, vagy ipari nagyberuházásról. Ez a hozzá állás szinte minden esetben meghozza gyümölcsét.
A végeredmény elégedett megrendelő és „nyugodtan alvó” kivitelező formájában jelentkezik.
Az elektromos kivitelezés nem akkor kezdődik, amikor már áll az épület, ezt ugye mindenki belátja.
Gyakorlatilag mi vagyunk az elsők és mi hagyjuk el utolsóként az építkezést.
Kezdődik minden az elektromos tervdokumentáció alapos megismerésével, vagy ha ez nincs akkor a megrendelő alapos kifaggatásával.  Hiszen nem mindegy, hogy a megvalósult épület mennyire képes kiszolgálni a tulajdonos igényeit, mennyire biztonságos, milyen plusz szolgáltatásokra képes.

 
     
  A leggyakoribb "első lépés":  
 

Építési - ideiglenes áramellátás kialakítása

 
   
     
 

A védőföldelés az alapozás előtt, vagy azzal egy időben készül. Ekkor érdemes elhelyezni az épültből kivezető védőcsövezést is. …-     Erősáramú kábelezés, informatika, távközlés, kábel-TV, kapuvezérlés, kaputelefon, vagyonvédelem, kert-világítás, kerti dugaljak, úszómedence áramellátás, automata öntöző áramellátás …

 
 

 

 
 

Keret-földelés vagy földelő-háló kialakítása

 
   
     
  Az elmúlt években óriási változások következtek be az emberek életvitelében. És ezek a változások nagymértékben megváltoztatták az élettér, az otthon és a munkahelyek kialakításának elektromos igényeit is. Ma már elvárjuk az otthonunktól, hogy a rendelkezésre álló energiák és külső információk lehetőségeit maximálisan kihasználják. Ha okosan építjük fel a ház idegrendszerét, ez nem kerül látványosan többe, mint egy szimpla elektromos kivitelezés.  
     
 

Védőcsövek elhelyezése falba süllyesztve vagy falon kívül

 
 

 
     
     
     
Megosztás